Bolaget ska bedriva restaurang, café, konsulttjänster för restauranger, utföra cateringevents och erbjuda effektivisering och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 508 | 10 568 | 11 572 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 173 | 163 | 408 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -572 | 149 | -306 |
Årets resultat (tkr) | -1 277 | 149 | -988 |
Summa tillgångar (tkr) | 333 | 4 438 | 3 976 |
Antal anställda | 5 | 10 | 12 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 508 | 10 568 | 11 572 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 173 | 163 | 408 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -572 | 149 | -306 |
Årets resultat (tkr) | -1 277 | 149 | -988 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 352 | 540 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 333 | 4 086 | 3 436 |
Tillgångar (tkr) | 333 | 4 438 | 3 976 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 50 | 1 334 | 1 185 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 49 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 283 | 3 104 | 2 742 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 333 | 4 438 | 3 976 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 154 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 10 | 12 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 102 | 1 057 | 964 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 21.3% | 1.5% | 3.5% |
Soliditet | 15.0% | 30.1% | 29.8% |
Kassalikviditet | 117.7% | 127.4% | 120.1% |
Attic Salt AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Concept Makers Sweden AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget ska bedriva restaurang, café, konsulttjänster för restauranger, utföra cateringevents och erbjuda effektivisering och därmed förenlig verksamhet.